Kentico

Details

Wat is Kentico?

Kentico is een uitgebreid contentbeheersysteem (CMS) dat zowel webontwikkelaars als marketeers in staat stelt. Gebouwd op het Microsoft .NET-platform, biedt het een complete set functies voor het bouwen van websites, intranets, online winkels en gemeenschapssites met gemak. Een van de onderscheidende kenmerken is dat het zowel een Contentbeheersysteem (CMS) als een Customer Experience Management (CXM) oplossing in één pakket biedt. Dit betekent dat men met Kentico niet alleen inhoudsrijke websites kan ontwikkelen en beheren, maar ook de gebruikerservaring kan verbeteren door content te personaliseren voor verschillende doelgroepen, marketingtaken te automatiseren en inzichten van gebruikers te verzamelen.

Waarom we graag Kentico gebruiken bij Capptain:

Bij Capptain reflecteert onze keuze van tools en technologieën onze toewijding aan kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit. Kentico springt eruit vanwege zijn alles-in-één karakter, waarbij contentcreatie wordt gekoppeld aan krachtige online marketing- en e-commerce tools. De naadloze integratiemogelijkheden betekenen dat we het gemakkelijk kunnen koppelen aan andere systemen, wat onze workflows en efficiëntie verhoogt. Bovendien geven de robuuste beveiligingsfuncties van Kentico, de regelmatige updates en de ondersteuning van een grote wereldwijde gemeenschap ons het vertrouwen om projecten te leveren die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook feilloos functioneren. De schaalbaarheid van het platform zorgt ervoor dat naarmate de bedrijven van onze klanten groeien, hun websites zich kunnen aanpassen en uitbreiden zonder problemen.

Het potentieel van Kentico benutten:

De veelzijdigheid van Kentico maakt het een topkeuze voor een verscheidenheid aan projecten. Of we nu een bedrijfswebsite, een e-commerce platform of een levendige online gemeenschap bouwen, Kentico biedt de fundamentele ondersteuning die we nodig hebben. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat onze klanten hun content gemakkelijk kunnen beheren en bijwerken na implementatie. Ondertussen stellen de geavanceerde marketingtools, zoals A/B-testen, e-mailmarketingintegratie en lead scoring, bedrijven in staat om effectiever in contact te komen met hun publiek. Door de kracht van Kentico te benutten, garandeert Capptain oplossingen die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook gericht zijn op zakelijk succes.

Andere case studies met Kentico

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Fluvio bvba
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain
Als je een knop wil toevoegen op de website is het deze code: