Software

Capptain beschikt over een crew van hoogopgeleide en ervaren IT-professionals met een brede technische expertise. Die expertise gebruiken we ook graag om eigen software te ontwikkelen die we aanbieden in licentie vorm: Software-as-a-Service (SaaS).

Vraag een demo aan.

Waarom kiezen voor
een bestaand SaaS product?

Schaalbaar & haalbaar

SaaS-oplossingen zijn budgettair vriendelijker tegenover de investeringen van een op maat gemaakte software. De licenties worden verdeeld in pakketten onder het "betaal enkel voor wat je gebruikt" motto. SaaS-oplossingen bieden de flexibiliteit om moeiteloos op te schalen naarmate een bedrijf groeit en eenvoudig te voldoen aan veranderende behoeften.

Snelle opstart

Met onze SaaS-oplossing bieden we een naadloze onboarding-ervaring. Het is gemakkelijk te implementeren en gebruiksvriendelijk, waardoor uw team snel aan de slag kan. Dit minimaliseert de leercurve en zorgt ervoor dat uw bedrijf snel de voordelen van onze oplossing kan benutten. Concentreer op bedrijfsgroei, niet op ingewikkelde software-implementaties.

Altijd up to date

Onze SaaS-licenties omvatten regelmatige updates en onderhoud, zodat u altijd profiteert van de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen zonder dat u er iets voor hoeft te doen. U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw software up-to-date houden.

SaaS by Capptain

Neem een kijkje in ons SaaS aanbod, misschien is het precies wat je nodig hebt!

  • Shop In
  • Foodbot
  • Cuanta Costa

Interesse in één van onze Software-as-a-Service pakketten?

1 Stuur een mailtje naar info@capptain.be en geef aan voor welk pakket je graag een demo wenst.
2 We plannen een (online) meeting en geven een rondleiding van alle functies.
3 Overtuigd? Dan maken we een account aan en kan je aan de slag!
capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Capptain bv
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.