Development

Goed beheer van interne processen en gegevens is van essentieel belang voor moderne bedrijven. Maatwerk digitale oplossingen kunnen jouw bedrijfsactiviteiten optimaliseren en vereenvoudigen, waardoor jouw teams naadloos en efficiënt kunnen samenwerken. Bovendien kunnen ze je een aanzienlijk concurrentievoordeel opleveren.

Wil je graag eens met ons aftoetsen hoe we jouw processen kunnen optimaliseren?

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte digitale tool met koppelingen?

Hogere productiviteit

Bij Capptain hebben we een passie voor automatisering. We zijn ervan overtuigd dat in elk bedrijf aanzienlijke optimalisaties mogelijk zijn die iedereen ten goede kunnen komen. Met onze op maat gemaakte integraties en softwareoplossingen streven we ernaar om uw personeel te ondersteunen. Repetitieve taken verdwijnen, waardoor ruimte ontstaat voor boeiende, nuttige, en waardevolle taken die de toegevoegde waarde van elk lid van uw bedrijf vergroten.

Focus op kernactiviteit

Dankzij goed doordachte IT-processen komt de focus weer op de kernactiviteiten van uw bedrijf te liggen, zonder tijd te verspillen aan taken die naadloos geautomatiseerd kunnen worden. Dit betekent dat er plotseling veel tijd beschikbaar is om meerwaarde te creëren, waar uw bedrijf onmiddellijk van zal profiteren.

Meer controle

Efficiënt gestroomlijnde IT-processen bieden meer controle over uw bedrijfsvoering. Het zijn vaak de kleine dingen, zoals eenvoudig toegang krijgen tot statistieken, die een groot verschil maken. Wie wil er nu niet weten welk product het afgelopen jaar het best presteerde op de markt? Of de mogelijkheid hebben om te analyseren via welke kanalen uw klanten naar uw bedrijf komen?

What's in the name

De term ‘digitale tools’ is veel omvattend. Dat kan gaan van een CRM systeem volledig op maat tot een koppeling tussen twee bestaande systemen.

  • Mobiele apps
  • Web apps
  • Integraties
  • API

Hoe gaan we tewerk?

1 Let's talk: wat is jullie huidige situatie en waar streven jullie naar?
2 Inschatting: op basis van de aangeduide noden en prioriteiten delen we het project op in meerdere fases met prijsvork.
3 Ligt dat binnen de verwachtingen? Dan gaan we over tot de functionele analyse waarbij de project scope gedetailleerd in kaart wordt gebracht.
4 Tijd voor ontwikkeling: de eerste fase van het project wordt aangepakt en uitgewerkt. Fase per fase wordt het volledige project ontwikkeld.
5 Na elke fase is er een test periode. Die dient als laatste controle vooraleer een nieuwe digitale tool aan het hele bedrijf geïntroduceerd wordt en de migratie gebeurt.
6 Analyseren en optimaliseren: Na oplevering blijven we in contact voor updates, extra ontwikkelingen en rapportage. Want ook digitale producten moet je goed onderhouden.
capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Fluvio bvba
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Als je een knop wil toevoegen op de website is het deze code: