Kotlin

Details

Wat is Kotlin?

Kotlin is een moderne, statisch getypeerde programmeertaal die draait op de Java Virtual Machine (JVM). Geïntroduceerd door JetBrains, het bedrijf achter de populaire IntelliJ IDEA, heeft Kotlin snel aan populariteit gewonnen vanwege zijn beknopte syntaxis, interoperabiliteit met Java en verbeterde functionele kenmerken. Als de officiële taal voor Android-app ontwikkeling stelt Kotlin ontwikkelaars in staat om robuuste en efficiënte mobiele applicaties te bouwen met minder regels code.

Kotlin voor mobiele werkbonnen bij planningstools

Bij Capptain hebben we veel ervaring met mobiele werkbonnen, ERP systemen op maat en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Voor meerdere projecten met veldmedewerkers ontwikkelden we een Android app, geschreven in Kotlin, waarbij techniekers hun eigen planning kunnen starten en stoppen. Voor elke opdracht kunnen ze foto's nemen en hun tijdsregistratie opsturen naar de dispatch. De klant kan de werbon zelfs mobiel ondertekenen.

Andere case studies met Kotlin

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Fluvio bvba
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain
Als je een knop wil toevoegen op de website is het deze code: