PHP

PHP logo

Details

PHP: De Ruggengraat van Dynamische Webontwikkeling

PHP, oorspronkelijk bekend als Personal Home Page maar nu staand voor Hypertext Preprocessor, is een veelgebruikte open-source scripttaal. Specifiek ontwikkeld voor webontwikkeling, kan PHP direct in HTML worden ingebed, wat het uitzonderlijk veelzijdig maakt. Deze server-side taal stuurt een aanzienlijk deel van het web aan, van persoonlijke blogs tot enkele van de meest bezochte websites op het internet.

Capptain's relatie met PHP

Bij Capptain leidt onze zoektocht naar betrouwbare en efficiënte weboplossingen ons van nature naar PHP. De flexibiliteit ervan stelt ons in staat om op maat gemaakte webapplicaties te ontwerpen, die inspelen op de unieke behoeften van elk project. Dankzij de uitgebreide PHP-community hebben we toegang tot een overvloed aan bronnen, bibliotheken en frameworks, wat garandeert dat we voortdurend optimale oplossingen kunnen bieden aan onze klantenkring.

Andere case studies met PHP

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Fluvio bvba
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain