Laravel

Details

Wat is Laravel?

Laravel is een elegant, open-source PHP webapplicatie framework, gecreƫerd door Taylor Otwell. Ontworpen voor de ontwikkeling van webapplicaties volgens het model-view-controller (MVC) architectuurpatroon, biedt Laravel een schone en expressieve API met de focus op gebruiksvriendelijkheid voor ontwikkelaars. Het framework biedt een rijke set aan tools en functionaliteiten, zoals Eloquent ORM, routing, Blade templating engine en ingebouwde beveiligingsfuncties, die allemaal de ontwikkeling van complexe webapplicaties vereenvoudigen en stroomlijnen.

Klantenportalen met Laravel

Bij Capptain hebben we veel ervaring met het bouwen van klantenportalen. Op enkele uitzonderingen na gebruiken we steeds Laravel als backend framework voor de ontwikkeling hiervan. Zo bouwden we een planningstool voor een uitzendbureau waarbij klanten, uitzendkrachten en planners steeds volledig zicht hebben op de komende jobs.

Andere case studies met Laravel

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Capptain bv
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain