(Arbeids)krachten bundelen voor TM ROCO

Deze case study illustreert hoe TM ROCO met een website en een integratie met SmartRecruiters hun online aanwezigheid en wervingsproces kon verbeteren. Het project toont de waarde aan van een doordachte benadering van webontwikkeling en de integratie van technologieën om bedrijfsdoelstellingen te bereiken en interne (wervings)processen efficiënter te maken.

TM ROCO, een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, actief bezig met de oosterweelverbinding, had als doel om hun online visibiliteit te verbeteren en een aantrekkelijke, informatieve, en gebruiksvriendelijke website te creëren. Daarnaast wilden ze ook hun wervingsproces optimaliseren door een integratie met SmartRecruiters. 

Capptain logo bogen kleur

Bestemming

TM ROCO’s website ontbrak moderne functies en een aantrekkelijk ontwerp in de ROCO huisstijl. De uitdaging was om een website te creëren die het bedrijf representeert, de gebruikerservaring verbetert, en de navigatie vereenvoudigt zodat potentiële werknemers hun weg vinden naar TM ROCO.

TM ROCO wou nieuwe werknemers aantrekken en het wervingsproces stroomlijnen. De integratie met SmartRecruiters moest naadloos verlopen, waarbij vacatures automatisch op de website worden weergegeven en sollicitaties rechtstreeks naar het wervingsplatform worden gestuurd.

Reis

Na een grondige analyse van TM ROCO's merkidentiteit en de verwachtingen van hun doelgroep, creëerden we een modern, responsief ontwerp dat gebruiksvriendelijk is op zowel desktop als mobiele apparaten. 

De ontwikkelaars bouwden de website in WordPress op basis van het ontwerp met behulp van de nieuwste webtechnologieën. Om de wervingsprocessen te automatiseren, werd bovendien een aangepaste integratie met SmartRecruiters ontwikkeld. Deze integratie maakte het mogelijk dat:

  • Vacatures automatisch werden gesynchroniseerd tussen de website en het SmartRecruiters-platform.

  • Sollicitatieformulieren rechtstreeks op de website werden gehost en de gegevens werden veilig doorgestuurd naar SmartRecruiters.

  • Sollicitanten de voortgang van hun sollicitaties konden volgen via de website.

Aankomst

TM ROCO's website werd twee maanden na de start van het project met succes gelanceerd in juli 2023. De website vertegenwoordigt het merk op een eigentijdse manier en bied een naadloze gebruikerservaring.

Dankzij de integratie met SmartRecruiters kan TM ROCO het wervingsproces efficiënter beheren. Het plaatsen van vacatures en het verwerken van sollicitaties werd gestroomlijnd, waardoor het bedrijf sneller gekwalificeerde kandidaten kan aantrekken en aannemen.

De website-ontwikkeling en SmartRecruiters-integratie voor TM ROCO waren succesvolle stappen om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun wervingsproces te optimaliseren. Door bij Capptain aan boord te stappen, kon TM ROCO een modern platform creëren dat hun merk vertegenwoordigt en tegelijkertijd de werving van talent vereenvoudigt.

 (Arbeids)krachten bundelen voor TM ROCO

Andere avonturen

Technologie

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Fluvio bvba
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain
Als je een knop wil toevoegen op de website is het deze code: