WordPress

WordPress logo

Details

Wat is WordPress?

WordPress is het toonaangevende contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld, bekend om zijn gebruiksgemak, flexibiliteit en schaalbaarheid. Oorspronkelijk geïntroduceerd als een blogplatform, is WordPress geëvolueerd naar een veelzijdige oplossing voor websites van alle groottes en sectoren. Met zijn uitgebreide bibliotheek van thema's en plugins kunnen bedrijven op maat gemaakte sites creëren die zijn afgestemd op hun unieke behoeften.

Waarom WordPress een Favoriet is bij Capptain:

In de wereld van webontwikkeling erkent Capptain het belang van SEO-vriendelijke platformen. WordPress blinkt uit in dit domein. De codestructuur is al geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar met de overvloed aan beschikbare SEO-plugins kunnen we elk aspect van een site fijn afstellen voor optimale zoekprestaties. Het gemak waarmee inhoud kan worden bijgewerkt, stimuleert ook best practices, zoals regelmatig publiceren en optimaliseren van content, wat cruciaal is voor het behouden van een sterke digitale aanwezigheid.

Andere case studies met WordPress

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Capptain bv
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain