SmartRecruiters

Smartrecruiters logo

Details

SmartRecruiters: Transformatie van Talentwerving

SmartRecruiters is een platform voor talentwerving die bedrijven helpt bij het aantrekken, selecteren en aannemen van nieuwe werkkrachten. Ontworpen met een gebruikersgerichte aanpak, vereenvoudigt dit platform niet alleen het wervingsproces, maar heeft het ook een goede reputatie bij kandidaten. SmartRecruiters heeft een hoofdkantoor in San Francisco, maar ook in UK en Europa zijn ze aanwezig met kantoren in Frankrijk, Polen, Duitsland en Londen.

Capptain en SmartRecruiters

Bij Capptain begrijpen we de waarde van het integreren van verschillende platformen om op een efficiënte manier te kunnen werken. Gedaan met overtypen en dubbel werk, tijd om beide systemen met elkaar te laten praten want daar dient IT toch voor, om ons het leven eenvoudiger te maken?

Een koppeling met SmartRecruiters zorgt ervoor dat vacatures slechts op één plaats beheerd worden en automatisch de laatste versie doorgeven op de website. Dat kan zowel op een WordPress website als op een op maat ontwikkelde website in bijvoorbeeld Laravel. Je plaatst vandaag een nieuwe vacature op het SmartRecruiters platform en morgenvroeg staat die perfect uitgelijnd op je website, handig toch? Geen tussenkomst nodig, niets vergeten, geen typefouten omdat je de vacature nog snel-snel op de website wou plaatsen. Je hoeft de job slechts op één plaats in te vullen en de rest gebeurt rustig overnight zodat je 's ochtends uitgeslapen op kantoor toekomt en het werk voor jou is gebeurd.

Bovendien zorgt de mobile-first aanpak van SmartRecruiters ervoor dat werving altijd en overal kan gebeuren. Als een vacature op je website linkt naar SmartRecruiters, zal je potentiële kandidaat geen hinder ondervinden als hij/zij deze vacature op een mobiel apparaat raadpleegt. Het is dus een goede keuze om met SmartRecruiters te werken als basis platform om jobs in te beheren.

Niet zeker of jouw website in aanmerking komt voor zo'n integratie met SmartRecruiters? Contacteer ons gerust dan nemen we een kijkje!

Andere case studies met SmartRecruiters

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Fluvio bvba
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain
Als je een knop wil toevoegen op de website is het deze code: