Statamic

Statamic logo

Details

Statamic: Inhoud Creëren met Duidelijkheid

Statamic is een veelzijdig contentbeheersysteem (CMS) gebouwd op het Laravel framework. In tegenstelling tot traditionele, op databases gebaseerde platforms, maakt Statamic gebruik van platte bestanden, waardoor een database overbodig wordt. Deze innovatieve benadering zorgt voor een snellere en meer gestroomlijnde gebruikerservaring. Met zijn rijke functieset biedt Statamic ontwikkelaars de flexibiliteit om prachtig ontworpen en hoogwaardige websites te bouwen.

Capptain's Reis met Statamic

In onze zoektocht naar optimale weboplossingen bij Capptain, valt Statamic op als een formidabele bondgenoot. De integratie met Laravel, een van onze voorkeursframeworks, maakt het een logische keuze voor veel projecten. De architectuur met platte bestanden versnelt niet alleen de laadtijden van websites, maar vereenvoudigt ook de back-up- en migratieprocessen. Met Statamic hebben we projecten kunnen creëren en leveren die naadloos ontwerp combineren met ongeëvenaarde efficiëntie.

Andere case studies met Statamic

capptain

Sneller groeien, processen automatiseren
of jouw bedrijf op de kaart zetten?

Let's talk

Fluvio bvba
BE0563.352.739

Brusselsesteenweg 620C
3090 Overijse

info@capptain.be

Formerly Fluvio

Started in 2014 as Fluvio. Grown into a full-service digital agency with years of experience in web, app and custom software development.

Cookie policy Privacy statement Terms & Conditions Capptain
Als je een knop wil toevoegen op de website is het deze code: